Interactieve lezing/webinar

Herken je dit?

Je krijgt zoveel adviezen langs alle kanten over hoe je het als ouder moet doen dat je helemaal het noorden kwijt geraakt en je twijfelt aan je eigen kunnen.

Ondanks je goede voornemens eindigt de zoveelste discussie met je kind weer in een kletterende ruzie en is de sfeer thuis om zeep. 
Zo had je niet willen reageren, met een torenhoog schuldgevoel als gevolg.

Het kan ook anders!

Tijdens de lezing ontdek je hoe het komt dat je steeds opnieuw in diezelfde spiraal terecht komt.
Ik geef je concrete handvatten mee voor hoe je zelfs tijdens de ochtendrush of avondspits de rust kunt vinden om niet weggeblazen te worden door alles wat er thuis op je afkomt. Je geduld verliezen en je schuldig voelen achteraf gaan zo tot het verleden behoren.

Ontdek hoe je als ouder de stevigheid kunt vinden om zelf uit te maken wat jij en je kind nodig hebben.

 

Als ouder wil je graag dat je kind kan uitgroeien tot iemand die met zelfvertrouwen de wereld in stapt zodat nieuwe situaties en uitdagingen geen rem zijn.

Je zou graag zien gebeuren dat je kind de talenten die het heeft mee gekregen, kan ontdekken en ten volle kan benutten.

Je wil dat je kind een eigen mening leert te ontwikkelen en daar op een respectvolle manier voor opkomt zonder over zich heen te laten lopen. Tegelijkertijd zijn er de regels en grenzen in jouw gezin.

Hoe doe je dat?

Tijdens het webinar neem ik je mee in de hedendaagse inzichten in wat kinderen helpt om zich te ontwikkelen.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden geef ik mee wat jij als ouder kan doen om dit natuurlijk proces te ondersteunen.

Bovendien heeft onderzoek uitgewezen dat als je dit proces kan ondersteunen dit er niet alleen voor zorgt dat je kind zich beter in zijn/haar vel voelt, het heeft als leuk neveneffect dat je kind ook gaat luisteren omdat het wil en niet omdat het moet 

Praktisch

De eerst volgende lezing zal onder de vorm van een webinar zijn.  Je zal dus vanuit je eigen comfortabele zetel thuis kunnen volgen. Wees gerust, jij ziet mij, maar ik jou niet (en de andere deelnemers ook niet) dus kies zelf wat jou het beste ligt om deel te nemen: in je PJ’s, met een tas thee, in de zetel, met pen en papier, …

  • locatie: van achter je pc/tablet/gsm… 
  • hoe: je dient je vooraf aan te melden via de inschrijvingslink hieronder. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met de inloglink.  Voor de rest heb je niets speciaals nodig, geen login, geen camera of microfoon want jij ziet en hoort enkel mij 😉
    Wil je reageren of mij vragen stellen, dan kan dat via de chat op het moment zelf of stuur me op voorhand jouw vragen door! Dan neem ik zal al mee tijdens mijn voorbereidingen voor het webinar.
  • kostprijs: gratis!
  • meer info: joke@ontspannenopvoeden.be
  • wanneer:

Dit vonden andere ouders er van:

Mooie en duidelijke uitleg in gewone mensentaal… ik vond het ontzettend aangenaam om naar je te luisteren. Je hebt me alvast getriggerd met je kennis en ervaring.
Stefanie

Ochtendrush/avondspits/… geduld verliezen, in conflict met je kids én achteraf schuldig voelen – want zo had je eigenlijk niet willen reageren..herkenbaar?
Joke vertelt in mensentaal en met veel passie vanuit haar kennis en ervaring als mama van 3. Niet alleen een eye opener maar ook een handvat in mijn communicatie naar al mijn gezinsleden. De weg is nog lang, maar de eerste steen is gelegd 🙂
Een hartverwarmende dame met een hot topic.
Draagateljee