fbpx

Garbage Parent Challenge


Welkom bij een aflevering die ik maakte naar aanleiding van de Week van de Groeilamp van mei 2023. Ik sprak daar over de Garbage Parent Challenge en toen ik het postte op social media vroegen een heel aantal ouders voor meer toelichting.

Die is er nu, onder de vorm van een podcast! Ik leg uit hoe je de Garbage Parent Challenge uitvoert, wat de criteria zijn en waarom dit een geweldige manier is om iets nieuws onder de knie te krijgen en eindelijk iets te doen met al die boeken die je al gelezen hebt, webinars die je gevolgd hebt en tips die je kreeg over opvoeden en ouderschap.

Ik beloof je, deze keer blijf je niet achter met een gevoel van ‘dit lukt mij niet’, ‘dit is niet voor mij weggelegd’. De Challenge is veel simpeler dan de stemmetjes in je hoofd jou willen doen geloven en ik heb het dan ook over hoe om te gaan met alle weerstand die naar boven zal komen zodat het jou niet zal tegen houden.


Wil je de challenge graag samen met anderen doen of wil je graag wat extra tips, inspiratie en ondersteuning?  In de week van 20 augustus 2023 gaan we aan de slag en als je wil, houd ik je op de hoogte van nieuwe afleveringen die online komen en ontvang je de bijhorende afvink sheet en tips.

Stuur me dan een mailtje naar joke@ontspannenopvoeden.be

Garbage Parent Challenge checklist voor 30 dagen witte achtergrond
Garbage parent challenge checklist met roze achtergrond en gekleurde vakjes